2021./2022. mācību gada sākums un jauninājumi

2021. gada 25. augustā

ONLINE UN KLĀTIENES NODARBĪBAS - KAS IR MAINĪJIS?

Šogad klātienes nodarbības notiks tikai Centrā - Purvciemā un Imantā nodarbības nenotiks.

Plānots, ka daļa no regulārām nodarbībām notiks klātienē, bet daļa - tiešsaistē:

  • Darba dienās - tikai tiešsaistes nodarbības;
  • Sestdienās - tiešsaistes un klātienes nodarbības;
  • Svētdienās - tikai klātienē.

Mēs sekosim līdzi grupu piepildījumam un, ja nepieciešams, koriģēsim grafiku. Ja tiešsaistes nodarbību dienā Jūs labprātāk mācītos klātienē vai Jūs interesētu kāds konkrēts nodarbību laiks, lūdzu, informējiet mūs par savām vēlmēm!

MATERIĀLU KOMPLEKTI ONLINE NODARBĪBĀM

Online nodarbību dalībniekiem no 2. līdz 9. klasei līdz 3 reizēm gadā tiek plānoti materiālu komplekti. Lielākajai daļai nodarbību būs pietiekami daudz viegli pieejamu materiālu (ūdens, soda, sāls utt.), Bet noteiktām nodarbībām būs nepieciešami īpaši materiāli, kurus nevar iegādāties parastajā veikalā - mēs nodrošināsim bērnus ar tiem. Par komplektiem vecāki tiks informēti iepriekš. Jūs varat saņemt komplektu mūsu birojā vai caur pakomātu (tiem, kas dzīvo ārpus Rīgas).

Šogad komplekti netiks iekļauti nodarbību cenā. Mēs vēlamies uzlabot kvalitāti un palielināt eksperimentu skaitu, ko bērni var veikt mājās, lai veicinātu viņu interesi par mācīšanos. Katra komplekta cena būs 15 Eur. Kopumā gadā tiek plānoti līdz 3 komplektiem, no kuriem katrs ir paredzēts 3, 4 vai pat 5 nodarbībām (atkarībā no programmas un pašiem eksperimentiem).